A színész egy olasz vendéglátóhelyről jelentkezett be, majd törölte a képet. Vajon miért?


Molnár Gusztáv nem kevesebb mint 265 napot töltött egy komlói elvonón, hogy egyszer és mindenkorra legyőzze a démonait és megszabaduljon súlyos alkoholfüggőségétől. A színész tavaly novemberben került be a rehabilitációs intézetbe, és amióta körülbelül két hónapja elhagyta azt, 180 fokos fordulatot vett az élete.

Sejtelmes fotó készült Molnár Gusztávról (Fotó: Facebook)
Bár nagyon sok nő ostromolja őt a közösségi médiában, a színész nemrég még óvatosan fogalmazott a Borsnak a szívügyeiről.

– Jelenleg nincs nő az életemben, de most nem is ezen van a fókusz. Nagyon élvezem azt az önismereti utazást, amin részt veszek, elsősorban magamon szeretnék dolgozni. Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a múltban sok csalódás ért, ezért megígértem magamnak, hogy a továbbiakban óvatosabb leszek a szívügyekkel – árulta el a Borsnak egy hónappal ezelőtt, azóta azonban valami történhetett!

Olasz romantika
A színész szombat reggel egy sejtelmes fotót tett közzé a 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetében. A képen egy IX. kerületi, felkapott olasz étteremben ül, szuggesztívan néz a kamerába, ám az egyelőre talány, hogy ki volt a kamera másik végén. Gusztáv ugyanis mindössze ennyit írt a fotóhoz:

„Veled”

A történteket az teszi még érdekesebbé, hogy az elvált művész nem sokkal később törölte a fotót – mintha meggondolta volna magát!

A színész egy olasz étteremben töltötte az estéjét, de vajon kivel? (Fotó: Instagram)
A Bors szombat délelőtt elérte a színészt, aki kifejezetten jó hangulatban volt, de rendkívül rejtélyesen fogalmazott az esetről.

– Fenntartom, amit korábban nyilatkoztam, roppant óvatos vagyok a magánéletemet és a kapcsolódásaimat illetően. A szóban forgó kép egy remek hangulatú estén készült nem is olyan régen, de arról nem szeretnék beszélni, hogy ki fényképezett le, hogy kikkel voltam ott. Már megtanultam, hogy óvnom kell a privát életemet. Egyébként köszönöm szépen, minden rendben van velem

– jelentette ki határozottan Molnár Gusztáv, akitől egyébként nagyon gyakran kérnek segítséget azok, akik szintén függőséggel küzdenek, de úgy érzik, egyedül nem tudnak megbirkózni problémájukkal. Forrás: borsonline.hu