A háromgyermekes édesanya a ma napig rengeteg bántást kap az interneten, így nemrég eldöntötte, hogy ezt nem tűri tovább, és nem fogja tovább hallgatni az ítélkezőket.

„Így nem tudok kibontakozni és azt képviselni, amit mindig is képviseltem. Itt nem tudok önmagam lenni. Pedig szeretem a Social világát. Nem ez teszi ki az életem, viszont az életem részévé vált az elmúlt években. Tudom, hogy egyes tartalmaimmal képes vagyok mosolyt csalni mások arcára, jó érzést tudok belőlük kiváltani, vagy szimplán erőt tudok nekik adni.

Szerintem kellőképpen megerősödtem. Nem tudunk egymásnak már mit adni. Éppen ezért, más formában fogom folytatni az oldalam kezelését, legalábbis a bensőségesebb részét. Egy zártabb közösséget szeretnék kialakítani, ahol önfeledten jelen tudok lenni, ahogy régen is. Ahol merek írni olyan témákról, amikről szeretnék.

Nem baj ha nem leszünk 600.000-en! Ha csak páran vagyunk, nekem az is hatalmas boldogság. Csak egy a fontos, hogy olyan emberek legyenek itt jelen, akik szeretnek és tisztelnek, mert én is így viszonyulok minden egyes követőmhöz. Én csak annyit várok el, amit én is megadok visszafele” – írta az Instagramon Edina, aki a biztonság kedvéért egy olyan fotót rakott a bejegyzés mellé, amelyen két gyermeke is látszik.

A bejegyzés megtekinthető ide kattintva.

Forrás: magyarokklubja.com