MC Hawer mára lemondott arról, hogy stabil párkapcsolata legyen, de állítása szerint egyedül is jól érzi magát.

MC Hawer Valentin-nap alkalmából üzent a Facebookon, a posztjából pedig kiderült, hogy mára teljesen lemondott a szerelemről: 2021-ben szakított fiatal menyasszonyával, és azóta nincs is mellette senki.

Szingli vagyok. Hm. Fura kifejezés. Egyedülálló. De nem magányos. Hirdetés

Szeretni jó. Szeretni fáj… Vajon hány szerelem kell, hogy egyedül akarj végül maradni? Hogy ne fájjon többé… Tudom. Még nincs Valentin-nap. Majd holnap. De ez bennem volt évek óta. Most éreztem fontosnak, hogy kiírjam magamból. Szerelmesek, ünnepeljetek! Én így érzem jól magam” – írta a mulatós zenész.

A Ripost kérdésére azóta bővebben is kifejtette, hogy a posztjával mit akart üzenni: „Inkább belenyugodtam, megfontoltam és döntöttem, nem szeretnék már senkihez alkalmazkodni.

Magamban hibátlanul elvagyok, nem kerülök vitás helyzetbe, nyugodtan élhetem a mindennapokat. Nem szólnak bele, mikor, mit csinálok, nem kell magyarázkodnom senkinek, hova megyek. Jól van ez így, nincs hiányérzetem” – magyarázta.

Hála istennek nem közelített hozzám senki, és remélem, hogy ez így is marad.

Én sem nyitok senki felé, bezártam magamban ezt a kaput 58 év után. Volt részem bőven boldogságban, mint ahogy rengeteg fájdalomban is. Köszönöm, ennyi elég volt” – tette hozzá. Forrás: magyarokklubja.com