Vége? Váratlan bejelentést tett Gundel Takács Gábor. Mutatjuk: Gundel Takács Gábor új műsora, Az ugrás című vetélkedő, igazán izgalmasnak ígérkezik az RTL-en.

A versenyzőknek az a feladatuk, hogy átjussanak a stúdióban felállított magas híd egyik oldaláról a másikra. Ám van egy csavar: a hídon vannak megállók, ahol válaszolni kell a feltett kérdésekre. Csak akkor mehetnek tovább, ha a válasz helyes, ellenkező esetben pedig a mélybe zuhanhatnak.

Gundel Takács Gábor visszatérése a képernyőre számos kérdést vet fel a nézőkben, különösen, hogy egy új formátummal, mint Az ugrás, jelentkezik. A műsorvezető azonban nemcsak a műsorral, hanem a saját életével is foglalkozik. Azt mondja, hogy az egyik legfőbb hobbija az utazás, szereti megismerni az idegen kultúrákat. Gundel Takács Gábor elárulta, hogy míg dolgozik, sokszor csak átutazóban van, ezért igyekszik minden lehetőséget megragadni arra, hogy jobban megismerje az országot. Szereti visszalátogatni olyan helyekre, ahol már járt, hogy ne csak a munkája kapcsán ismerje azokat, hanem az ország életét is megérthesse. Meglepetés magazinnak adott interjúban Gundel Takács Gábor beszélt a jövőjéről is.

Arról, hogy meddig tervezi folytatni a karrierjét, és mi a helyzet a visszavonulással. A műsorvezető elmondta, hogy jelenleg élvezi a televíziós játékmesterkedést, és úgy érzi, hogy ez a hivatása, amit sosem fog megunni. Még sok tervet dédelget, és úgy gondolja, hogy amíg a játékosság és a kíváncsiság az emberek iránt bennük él, addig folytatni fogja ezt a szakmát. Gundel Takács Gábor azt is kiemelte, hogy bár sokan úgy gondolják, hogy a hírességeknek más a mindennapjaik, ő mégis úgy érzi, hogy nem élhet úgy, mint egy ismert ember. Szerinte minden szakmának megvannak a maga sztárjai, csak ők kevésbé szem előtt dolgoznak. És míg az ismertség fontos, sokkal fontosabbak azok a szakemberek, akik nélkülözhetetlenek a mindennapokban, mint például az orvosok vagy a tűzoltók. Ennek a tudatában igyekszik ő is a földön maradni, és reméli, hogy nem torzult az ismertségtől a személyisége. Nem érzi magát különbnek, csak mert a képernyőn van. Forrás: magyarokklubja.com