Azok után, hogy több hónapon át nem jelent meg nagy nyilvánosság előtt Varga Judit, szerda este interjút adott Hajdú Péternek.

Az egykori igazságügyi miniszter az elmúlt napokban csupán Facebook bejegyzésekben adott hírt magáról, szerdán azonban kamerák előtt is elmondta, mi játszódik le benne.

A közel 2 órás beszélgetésben Varga Judit részletesen elmesélte mi mindent kellett elszendvednie Magyar Péter mellett.Leginkább lelki bántalmazásokról beszélt, hosszan ecsetelte, milyen mérgező kapcsolatban élt.

Ide kattintva láthatod, mennyi mindenről rántotta le a leplet, és milyen sok új információt közölt egykori férjéről. Hirdetés

Magyar Péter csütörtök délelőtt egy váratlan videóval reagált Varga Judit kijelentéseire.

Nem kommentálta az egykori felesége által elmondottakat, ezt írta a videó mellé:

“Add tovább! Nem hátrálunk, bármilyen aljas eszközhöz nyúl is a rettegő hatalom. Minden nappal egyre többen vagyunk és nemsokára elegen leszünk ahhoz, hogy visszavegyük a hazánkat és egy új, szuverén, boldog, modern európai Magyarországot építsünk.

Legyünk rengetegen április 6-án 15.00 órakor a Kossuth téren és mutassuk meg az uraknak, hogy nem félünk.” Forrás: magyarokklubja.com

https://fb.watch/r6mFk08fHH/