Tóth Gabi és Papp Máté Bence már hónapok óta boldog együtt. A kapcsolatukról nemrég beszéltek is, kiderült mennyire számíthatnak egymásra, de az is, hogy Máté jól ráérzett arra, hogy Hannikával, Gabi lányával is összhang legyen közöttük.

Az biztos, hogy a táncos nyugodt, férfias jelenség.A mágus, Müller Rózsa elmondta a sorry! magazinnak, miért vonzotta Gabit Máté, miért nem tudott neki ellenállni.

„Egyáltalán nem meglepő, hogy Tóth Gabi beleszeretett ebbe a férfiba. Papp Máté Bencének még a fotóin is látni lehet, hogy nagyon erős aurája van, amivel képes bármelyik nőt a bűvkörébe csábítani. Az arca, a megjelenése is erről árulkodik. Igazán férfias kisugárzása van, ami misztikummal, valamiféle titokzatossággal párosul. Ez az erős aura, úgy gondolom félelmet és egyben vonzalmat kelt a gyengébbik nem tagjaiban, éppen ezért keresik sokan a társaságát. Misztikus aurája és maszkulin külseje mágnesként vonzza a nőket ezért aztán egyáltalán nem csodálkozom, hogy Gabi beleesett ebbe a fiúba” – mondta el Müller Rózsa, aki nem biztos abban, hogy a kapcsolat örökre szól. Forrás: maggyarokklubja.com