Orbán Viktort szólította meg legújabb bejegyzésében Magyar Péter, de igazán Deutsch Tamásnak ment neki azáltal, hogy egy rendőr által tett állítólagos tanúvallomásból idézett.

Magyar feltette a kérdést Orbánnak, hogy szándékosan alázza-e a szavazóit azzal, hogy a Fidesz EP-listájának élére nevezi Deutsch-ot, akiről – mint állítja – a következő jelentés készült:

Magyar Péter egy rendőri vallomást közölt az imént a facebook oldalán.

Változtatás nélkül tesszük közzé! Hirdetés

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Szándékosan alázza meg a saját “polgári, konzervatív, jobboldali” szavazóit, azzal, hogy Deutsch Tamást jelöli a Fidesz EP-listájának az élére? Azt a Deutsch Tamást, akiről egy 2015-ös bírósági eljárásban az alábbi írásbeli tanúvalomást tette egy rendőr: “1998-tól dolgoztam a BRFK kábítószerbűnözés elleni osztályán, mint nyomozó. 1998 nyarának végén, augusztusban érkezett egy információ arról, hogy a XVI. kerület, Sashalomban található masszázsszalonban kábítószer terjesztés és fogyasztás zajlik rendszeres jelleggel.

Konkrétan heroinról és kokainról volt szó. Az információ feldolgozását követően akciót szerveztünk a helyre. A késő esti órákban az egységünk megjelent, igazoltattuk a bent tartózkodókat, emlékezetem szerint néhány személyt elő is állítottunk, illetve kábítószer gyanús anyagokat foglaltunk le. Azt tapasztaltuk, hogy az egyébként számunkra ismeretlen vendégek között ott tartózkodik Deutsch Tamás is.

Klinikai tünetek alapján, megítélésem szerint kábít0szer hatása alatt állhatott, viselkedése zavart volt, beszéde összefüggéstelen. A mentelmi jogra való tekintettel vizsgálatot nem végezhettünk rajta, nem igazoltathattuk, de munkám során rengeteg olyan emberrel találkoztam, aki hasonló tüneteket produkált, és később bebizonyosodott róluk, hogy kábít0szert fogyasztottak.

Kokaint és heroint abban a helységben is találtunk, amelyben Deutsch Tamást tartózkodott. Kivittük az épületből, vele szemben intézkedni nem volt lehetőségünk, hiszen országgyűlési képviselő révén mentelmi joga volt. Sokan voltak a környéken, az akció fölébresztette a környező házak lakóit. Deutsch fejét letakarva gondoskodtunk az elszállításáról. Az események további alakulása előttem ismeretlen. Hirdetés

Pár hónappal a sashalmi eset után ismételten információt kaptunk, hogy a Margit utcában üzemel egy kupleráj, ahol kábít0szer terjesztés és fogyasztás zajlik. Kiérkezésünk után a helyszínen k@kaint találtunk.
Az ott tartózkodó személyeket igazoltattuk.

Közöttük Deutsch Tamást ismertük fel, viselkedése ismét zavart volt, tudatmódosító szer hatása alatt lehetett. Ám mentelmi joga miatt őt nem igazoltathattuk, és nem állíthattuk elő. Parancsnokunk gondoskodott az elszállításáról.


Mindkét esetben a kábít0szer terjesztésén és fogyasztáson túl az illetékes szakszerv több személy ellen is lefolytatott eljárást üzletszerű kéjelgés és üzletszerű kéjelgés elősegítése gyanújával.” Forrás: magyarokklubja.com