Sebestyén Balázs és Vadon Jani különös módon fejezték ki a véleményüket Tóth Gabiék válásáról. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani hűek a szokásukhoz, és reggelente mindig megbeszélik a különböző témákat a Balázsék című rádióműsorukban. Legutóbb Vadon Jani mesélt arról, hogy milyen óriási károkat okozott a nagy vihar néhány hete az otthonában.

A műsorvezetők az adásban Tóth Gabi és Krausz Gábor válását is megvizsgálták, amelyről már napok óta cikkeznek a lapok. A sztárpár tagjai ugyanis hat évnyi együttlét után befejezték a házasságukat nagy valószínűséggel egy megcsalás miatt. Minden jel arra mutat, hogy az énekesnő beleszeretett a Fricska tánccsoport egyik tagjába, Papp Máté Bencébe, akivel a jelek szerint azóta össze is költöztek: úgy látszik, Máté be is költözött az előadó szentendrei otthonába, ahol pár hete még férjével és kislányával élt.

Balázsék a Balaton márkateremtéséről beszélgettek, a hallgatók pedig küldhettek be nekik szlogenjavaslatokat, melyek közül az egyik a következő volt:

Egyél lángost bicskával, gyere, táncolj együtt a Fricskával!- olvasta be Sebestyén Balázs, majd így reagált:

– Táncolni a Fricskával veszélyes, csak óvatosan! – viccelődött és Vadon Jani is hozzáfűzte:

– Csak óvszerrel! – szögezte le Jani, mire Balázs még ennyit mondott:

Vigyázzatok a nőitekre, a Fricskával táncolni manapság veszélyes!- zárta gondolatmenetét humorosan. Forrás: kulfoldiapro.com