A nyáron még Krausz Gábor sem gondolta volna, hogy épp a Dancing with the Stars hozza el számára újra a boldogságot, miután Tóth Gabival bejelentették a válásukat. A sztárséf azért is vállalta a műsort, hogy segítsen neki feldolgozni, hogy széthullott a családjuk, bár elismerte, hogy egyáltalán nem tud táncolni.

Táncpartnereként Mikes Annát kapta, akinek kemény feladat volt, hogy megtanítsa Krausz Gábort táncolni, de olyan jól sikerült, hogy a végén meg is nyerték a TV2 nagyszabású show-jának idei évadát. Közben sokan arról találgattak, hogy mi lehet a táncpár között, ugyanis hiába gondolták, hogy tudják leplezni az érzelmeiket, szinte mindenki számára egyértelmű volt, hogy a parketten kívül is egy párt alkotnak. Azonban nem ők az első magyar sztárpár, akiknek kezdődő szerelmét figyelemmel kísérhették a tévénézők. Krausz Gábor és Tóth Gabi augusztus elején jelentették be, hogy nehéz döntést kellett meghozniuk, és véget vetnek a házasságuknak. Mindenkit ledöbbentett a válásuk híre, ugyanis idén tavasszal költöztek álmaik családi otthonába Szentendrén.

Az okokat nem részletezték azóta sem, sőt azt sem tudni, hogy milyen a kettejük kapcsolata, de kislányuk miatt békében próbálnak együttműködni. Tóth Gabi és Krausz Gábor idén költöztek álmaik otthonába, mégsem sikerült megmenteni a házasságukat. Krausz Gábor azért, hogy felejtsen elvállalta a TV2 felkérését, hogy ő is induljon a Dancing with the Stars negyedik évadában, ahol Mikes Annát kapta partnerként. Valószínűleg akkor még ő sem gondolta volna, hogy több lesz a táncnál, de a követők elég hamar észrevették, hogy vonzódnak egymáshoz. Krausz Gábor már az elején is titkon remélte, hogy Mikes Annát kapja táncpartnerként. Eleinte megpróbálták leplezni a vonzalmukat, de a döntőben elég egyértelmű jeleket adtak arra, hogy egy párt alkotnak, sőt, félreérthetetlen kijelentéseket is tettek, amivel elárulták, hogy együtt vannak.

Megtanultam, hogy higgyek magamban, és bízzak meg abban, aki nekem jót akar! És azt is, hogy bármire képes az ember, hogyha időt, munkát, energiát fektet bele, akkor tényleg bármi megtörténhet. Ahogy Anna is mondta, visszataláltam önmagamhoz, és ez tényleg így van. Bár igazából nem vesztettem el magam, csak más, új oldalaimat is megismertem, amik bennem voltak, csak eddig még én sem tudtam róla. Megerősödött az önbizalmam, erőre kaptam, tele vagyok energiával és nagyon motivált vagyok a jövővel kapcsolatban!” – mondta közös győzelmüket követően Krausz Gábor, aki arra a kérdésre, hogy mi fog neki legjobban hiányozni ebből az időszakból érdekes választ adott. Nem fog hiányozni semmi, nem fogunk eltávolodni egymástól, nem engedjük el egymás kezét!– jegyezte meg Mikes Annára utalva, majd később a Mokkában is elárulta, hogy oda fog járni edzeni, ahol a táncosnő latin táncot tanít azért, hogy minél többet tudjanak találkozni. Forrás:Origo.hu, magyarokklubja.com