Meglehetősen szokatlan kalandban volt része a műsorvezetőnek és lányának. Egy szárnyas betolakodóval gyűlt meg a bajuk, ami Erdélyi Mónika garázsát vette birtokba.

Erdélyi Mónikáékat egy galamb tartotta rettegésben. Olyannyira kibabrált velük a madár, hogy jó ideig nem tudtak bemenni a házba. A kényszer azonban nagy úr, és Erdélyi Mónika nemcsak a bátorságát szedte össze, hanem megpróbálta kijátszani az állatot, remélve, hogy mielőbb elrepül, és újra átvehetik az uralmat az ingatlanjuk felett. Hirdetés

Erdélyi Mónika kicselezte a madarat

A történetet az Instagram-oldalán osztotta meg egy videó kíséretében, ami egyértelműen bizonyítja, a madár meglehetősen jól érezte magát lehetséges új lakóhelyén.

„Szó szerint rettegésben tartott minket egy galamb. Berepült a garázsba, amíg mi kint voltunk és nem volt hajlandó kijönni.”

Akárhányszor próbáltunk meg bemenni, mindig óriási szárnycsapkodásba kezdett, mi pedig visítva rohantunk kifelé.

„Összeszedtem minden bátorságomat, beugrottam a kocsiba, ami ugye bent volt a garázsban, kiálltam vele, hátha így nagyobb helye lesz a gallernek kirepülni. Hát egy óra rábeszélés után hajlandó is volt. Már kerestük a megfelelő bokrot WC céljára, de szerencsére addigra megkönyörült rajtunk” – számolt be a nem mindennapi történetről Mónika. Hirdetés

Helyesbítés, kioktatás lett a vége…

Ahogy az lenni szokott, nem mindenkinek sikerült a poént venni. A hozzászólások között szemezgetve volt, akinek a saját története jutott eszébe, persze ezzel semmi gond, sokkal inkább azzal van a baj, hogy az okoskodók is hangot adtak gondolataiknak. Összességében azonban a többeknek sikerült jót szórakozni vicces kalandon, hiszen sokunknak van ilyen vagy hasonló kalandja egy-egy állattal.

Miért nem mentetek be a lakásba!!!?” – tette fel a kérdést valaki, amire Mónika a választ is megadta az érdeklődőnek, vagyis hogy ők a garázson keresztül közlekednek a lakásban.

Engem halálra rémített a nyáron, 10 cm-re volt nyitva a teraszajtó és bebújt, hallom, milyen közelről turbékol, a macska meg rávetette magát” – mesélte a saját történetét valaki.

Troll galamb Vidéken ha szerencséje van, akkor kihessegetik, ha nincs akkor légpuska” – poénkodott egy másik netező.

A galamb a szent lélek jelképe! Az Úr Jézus Krisztus legyen veletek! Ámen!” 

A vér galamb, amúgy 1 gerle!” – oktatta ki egy követő Mónikát az állat megnevezésével kapcsolatban. Forrás: magyarokklubja.com