Kulcsár Edina egyik fotója indította el a találgatásokat. Azt beszélik, a szépségkirálynő negyedik gyermekét várja.

Kulcsár Edina minden lépését árgus szemekkel figyelik. A szépségkirálynő egyik fotója miatt indultak el a találgatások a Redditen, hogy Edina újra babát vár-e. Sokak szerint minden jel arra mutat, hogy érkezik a negyedik csemete, ugyanis a sztáranyuka folyamatosan takargatja a hasát, és a reality műsorukban több részlet is erre utal. Például, hogy az utóbbi időben többször jártak a Czeizel Intézetben. Ő maga árulta el, hogy volt vérvételen. Sőt! Igen beszédes az az információ is, hogy hamarosan nagy bejelentést tesznek. Ezeket szépen összecsomagolva jutottak sokan arra a tényre, biztosan bővül a családjuk.

Kulcsár Edina
Kulcsár Edináéknál jön a negyedik baba? (Fotó: Knap Zoltán)
Volt, aki tovább nyomozott az ügyben, és a megtalálta az a bizonyos kismama felsőt is, amit Edina a képen visel. Hogy mi az igazság? Egyelőre nem tudni, ugyanis a házaspár mindeddig nem reagált a várandósságról szóló pletykákra. Viszont ha így is lenne, többen felelőtlen anyának tartják, ha a nyolc hónapos kislányuk mellé újabb gyermeket vállalna.

Erről Te sem maradhatsz le!
Edina kisfia 2018-ban, idősebb kislánya 2020-ban született, G.w.M-el közös lányuk pedig tavaly májusban érkezett meg. A rapper korábban azt nyilatkozta, addig nem állnak meg, amíg egy kisfiút nem szül neki a felesége. Nos! Lehet, hogy valóban erről van szó, és már az újabb „trónörököst” várják.

Kulcsár Edina
Volt, aki újra látta a kismamaruhát, amit Kulcsár Edina korábbi terhessége alatt viselt. (Fotó: Instagram)
Kulcsár Edina többször járt a Czeizel Intézetben
A már említett internetes oldalon beszélték ki a sztáranyuka állítólagos terhességét, amiről többen azért vannak meggyőződve, mert Edina külseje megváltozott az utóbbi időben.

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva
Szerintem 100%, hogy terhes. Megint elkezdett hízni és egyre sz*rabbul néz ki. Megviselt. Karikás a szeme is. Durván tönkretette az életét.

Szerintem tuti, hogy terhes! A Czeizelben, amelyik épületbe mentek, ott várandós gondozás van, plusz nagyon sejtelmesek próbáltak lenni, de azért egyértelmű célzásokat tettek, hogy valami »nagyon jó dolog várható, érdemes velük tartani a raelityben«.

„Aztán ott van a vérvétel is, meg az, hogy mennyire takargatja a hasát, hol párnákkal, hol bő ruhákkal, de az is elég sokat elmond (ha igaz), hogy látták őt még november-december környékén terhességi tesztet venni” — fogalmazta meg véleményét egy másik internetező.

Kulcsár Edina és G.w.M
Rapper férje szeretné, ha egy kisfiúval is bővülne a családjuk. (Fotó: Szabolcs László)
Sokak szerint felelőtlen lenne újra babát vállalniuk
Voltak olyan gyakorlott anyukák, akik szerint Edina öltözéke is a terhességére utal, bár vannak sokan, akik szerint a ruha nem lehet mérvadó.

Én is hordom még várandósság után a kismama ruháimat.

„Persze Edina állapotáról nem tudok nyilatkozni, de ez nem olyan ritka szerintem. A harmadik várandóssága, utána azért a has is nehezebben megy vissza” — írja egy szülő.

„Én is hordom még a terhes felsőim. Kényelmesek. Nem igazán jelent semmit.”

Bár ettől függetlenül én is arra tippelek. Különben már rég megcáfolta volna, mint minden pletykát, ami itt felmerül. Forrás: hirmagazin.eu