Az interneten forronganak az indulatok a friss esküvői fotó alatt.

Óriási nap volt a hétvégén G.W.M és Kulcsár Edina életében, ugyanis a teljes titokban, szűk családi és baráti körben, összeházasodtak.

 A tegnapi volt életem legboldogabb napja! Először és utoljára nősültem meg, csodálatos élmény volt. Alapvetően igyekszünk óvni a magánéletünket, ez alatt pedig azt értem, hogy szándékosan nem mondtuk el, mikorra tervezzük az esküvőt. Szerettük volna úgy megélni, hogy teljes mértékben a miénk legyen ez a pillanat, illetve azt, hogy a szerelmünk beteljesülésének napja teljesen zavarmentes legyen. Mi viszont már régóta tudtuk, hogy ez lesz a mi nagy napunk – nyilatkozta a Blikknek G.w.M.

A rapper meg is osztott egy gyönyörű esküvői fotót az Instagram-oldalán, ám ott teljesen elszabadultak az indulatok.

Egy kommentelő akadt ki a fotó alatt, és Márk volt párját emlegette:

Melanie pedig épp a napokban nyilatkozta, hogy egyébként nektek novemberben lett volna az esküvőtök, ugyanis semmi előjele nem volt a lelépésednek. Ennyire hazudna?

– tette fel a kérdést a hozzászóló, amire G.w.M igencsak hosszú választ adott. Elmondása szerint Melanie-val nem is akartak esküvőt, valamint manipulatívnak és hazugnak nevezte volt párját.

– Minden évben minimum 3x-4x is külön költöztem. Ez éveken keresztül elég előjel, csak nyilván kezdetben 1, majd 2 gyerek miatt vívtam a belső csatáimat. (Sokan ragadnak benne egy rossz kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt!) Sajnos, a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget (sajnos).

Ez is érdekelhet:

– Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani Édesanyám, hogy szeretné, ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát, azóta van egy Merci autója, és az esküvő sem jött többet szóba – nyilatkozta a rapper.

Nincs bajom a különböző elvekkel, illetve döntésekkel sem, de akkor ne legyünk már ennyire álszentek. Tudnék én mesélni, hozzáteszem az IGAZI okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, arról úgyis mindenki tudni fog! De egyelőre nem szeretnék, és remélem, nem is kell, hogy erre sor kerüljön – szögezte le G.w.M a hozzászólásban, amelyre az rtl.hu figyelt fel. Forrás: magyarzona.net