Sváby András a saját TikTok-csatornáján jelentette be, hogy nem tudja vállalni az ATV képernyőjén ma esti Heti Naplót, mivel egy elég csúnya sérülés borítja az arcát: az egyik szeme teljesen belilult. A műsorvezető elmesélte, hogy pontosan milyen baleset érte.

Első ránézésre meglehetősen ijesztő Sváby András új TikTok-videója, amiben arról beszél, hogy nem tudja vállalni az ATV-n futó Heti Napló mai adásának vezetését, és rendkívüli helyettesítést kért, mivel egy csúnya monoklit szedett össze. Majd gyorsan kifejtette, hogy hogyan történt a baleset:

“Mondanám azt, hogy hőstörténet, de nem az: nem verekedtem össze senkivel, nem védtem meg senkit a gonosz emberektől, nem bokszoltam, hanem a kisfiam fölé hajoltam az ágyban, ő meg éppen felemelte a fejét. Ennyi. A 6 éves Milánka monoklit csinált nekem. De nem tehet róla”

– mesélte a Naphire.hu-nak a műsorvezető, aki hozzátette, nem gondolta volna, hogy ilyen csúnya lesz másnapra a kisfia által okozott sérülés.

Még este történt, és fájt, de nem vinnyogtam, reggel meg mondja Andi, hogy “Úristen, mi történt!?”. Én észre sem vettem a monoklit

osztotta meg a történetét Sváby.

A TikTok-oldalára feltöltött videóból pedig kiderült, hogy mivel ő ilyen külsővel nem vállalta a mai esti adást, Török Réka veszi majd át a helyét. Forrás: magyarzona.net