Nincs sok értelme a titkolózásnak, Sarka Kata egyre gyakrabban tűnik fel B. István társaságában.

Olvasóriporterünk legutóbb az osztrák–magyar határnál lévő hotelben fedezte fel egy társaságban a vállalkozót és az üzletasszonyt. A párost először tavaly szeptemberben, Bécsben fotózta le egy olvasónk, a napokban pedig egy gyerekhotelben látta együtt a párt a Blikk olvasója. Először a Story magazin írta meg, hogy Sarka és a férfi között több lehet barátságnál. Úgy tudjuk, B. István egyben Hajdú, Sarka férjének egykori barátja, legalábbis korábban jó viszonyt ápoltak egymással.

– Nem szeretnék a magánéletemről beszélni – zárta rövidre a témát Sarka Kata, amikor B. Istvánról kérdeztük. Az üzletasszony sokáig élte a nyilvánosság előtt az életet, azonban tanult a múlt hibáiból, a jövőben a boldogságát és a nehéz pillanatait is megtartja magának. Nem köti senki orrára, ki az a férfi, akivel vacsorázni megy, együtt tölti az idejét.

– Eleinte próbálták titkolni, ügyeltek arra, hogy kizárólag nagy baráti társaságban lássák őket együtt, akkor sem olyan helyzetben, ami találgatásra adhat okot, mára viszont lazítottak ezen. Bárhol össze lehet velük futni, és azon sem kell meglepődni, ha fogják egymás kezét – tudtuk meg Sarka egy közeli barátnőjétől. Hirdetés

Címlapkép illusztráció Forrás: magyarokklubja.com