Rácz Jenő, az ismert séf és televíziós személyiség, aligha hagyja közönyösen a közönségét, amikor a konyhán és a képernyőn keresztül mutatja meg tehetségét és elkötelezettségét a gasztronómia iránt.

Azonban kevesen tudják, hogy milyen körülmények között nőtt fel és milyen háttérrel rendelkezik. Most az édesanyja, Anita, elbeszélte az életük történetét, és rávilágított arra, milyen hosszú út vezetett a fiától való távolodásig.

Anita, a 48 éves nő Angliában él, és hosszú ideje nem találkozhatott unokájával vagy a fiával, Rácz Jenővel és annak feleségével, Dóriával. Anita hosszú idő után most kiállt és elmesélte azt a történetet, amely a kettejük közötti kapcsolat megromlásához vezetett.

Az asszony elmesélte, hogy nevelőszülőknél nőtt fel, és már korán komoly felelősséget vállalt, amikor fiát, Jenőt is egyedül nevelte. Később házasságot kötött Jenő édesapjával, de saját bevallása szerint ez nem volt boldog időszak az életében. Anita szenvedést élt meg, és azt állítja, a férfi nem mutatott érdeklődést gyermekeik iránt.

Jenőt mindig is okosnak és szorgalmasnak tartotta, és minden tőle telhetőt megtett, hogy a gyerekei jól nevelkedjenek. A vállalkozókedvű asszony a munka mellett iskolába járatta őket és mindent megtett azért, hogy biztosítsa számukra a jó életkörülményeket.

Anita hozzátette, hogy a viszony a férfiával fokozatosan megromlott. A férjének sosem volt elegendő a pénz, és Anita érezte, hogy folyton keveselte az anyagiakat. Miután 15 év házasság után elvált a férjétől, új életet kezdett, és a gyermekei kirepülése után külföldön próbált szerencsét. Most egy sikeres kozmetikai szalont vezet.

Azonban Anita és Jenő közötti viszony megszakadt, amikor a nő meglátta fiát az RTL Magyarország “A Konyhafőnök” című műsorában az apjával, akivel együtt szerepelt. Anita hosszú kommentet írt az RTL oldalán, amelyben kitálalt volt férjéről és a házasságukról. Jenő ezt nem nézte jó szemmel, és azóta sem beszélnek egymással.

Ez a helyzet megrázóan hatott a családra, és Anita elmeséli, hogy nem találkozhatott unokájával vagy Jenővel. Annak ellenére, hogy a fia telefonon beszélget vele időnként, az anya és a fiú közötti viszonyt nehéz helyrehozni.

Anita azt mondja, hogy bár fáj neki a viszonyuk állapota, büszke fiára és arra, amit elért. Ugyanakkor sajnálja, hogy a hírnév miatt hátat fordított neki. Anita vágyna arra, hogy találkozhasson a fiával és megismerhesse unokáját, de nem hiszi, hogy a viszonyuk valaha is rendeződik. Hirdetés

Bár Rácz Jenőt is megkeresték a helyzettel kapcsolatban, ő nem nyilatkozott az ügyben. Forrás: magyarokklubja.com