Ő a szerencsekerékből ismert Sydney van den Bosch új párja.. Kiderült, ki rabolta el a Szerencselány szívét. A sok nehézség után ismét rátalált a boldogság Sydney van den Boschra.

Válása után a Szerencsekerék háziasszonya egy ideig magára koncentrált, a szerelem pedig váratlanul köszöntött be az életébe pár hónappal ezelőtt a teniszedzőként dolgozó Kaszás Benjámin személyében – írja a Blikk. A férfi – aki korábban a Budai Tenisz Centrum egyik vezetője is volt – Sydney támasza volt akkor is, mikor nemrég elvesztette az édesapját. Az egykori szépségkirálynő elismerte a bulvárlapnak, hogy valóban új párja van: “Valóban van egy férfi az életemben, aki (…) a borús hónapok után ismét boldogságot hozott a mindennapjaimba”.

A Blikk értesülései szerint a szerelmesek Budapesten, az I. kerület egyik közkedvelt edzőtermében ismerkedtek meg, ahol rögtön szimpatikusak voltak egymásnak. Sydney van den Bosch amúgy tavaly szeptemberben jelentette be, hogy 7 év együttlét és 5 év házasság után különválnak útjaik Egerszegi Tamás labdarúgóval. Nemrég hivatalosan is kimondták a válást, sőt az exférje is továbblépett a válás után. Forrás: magyarokklubja.com