Nem kis feladatot kapott Gubik Petra: a Sztárban Sztár harmadik adásában ugyanis először kell magyar énekesnő bőrébe bújnia, miután Nótár Mary-t kapta feladatául. A színésznő ezt a feladatot sem veszi félvállról, így személyesen kért segítséget Marytől, aki egyébként maga is otthonosan mozog a TV2 átalakulós műsorának világában, hiszen az első évadban a harmadik helyen végzett.

Nótár Mary nagyon örült, hogy segíthet a felkészülésben. 

– Mondhatom, hogy szinte az első pillanatban kialakult köztünk az összhang, nagyon szimpatikusnak és nagyon tehetségesnek tartom Petrát. Sok mindenben hasonlítunk, például mind a ketten maximalisták és alázatosak vagyunk a munkánkkal kapcsolatban. Már a hangszínem sem egyszerű, de maga a stílus sem, hiába hiszik azt sokan.

Elláttam jó tanácsokkal, lassítva énekelve mutattam neki a jellegzetes roma pergetéseket. Ezt ő fel is vette a telefonjára, hogy tudja vasárnapig gyakorolni és hiteles legyen. Mert szerintem a hitelesség a legfontosabb. Mondtam neki, ne aggódjon, ha nem sikerül, adok neki vérátömlesztést – jelentette ki Mary a Ripostnak.

Forrás: Bors.hu