Nati is versenyzett Jákob Zoltán kegyeiért A Nagy Őben, és bár a milliárdos üzletember végül nem őt választotta, azért a szőkeség nem búslakodott.

Az Egy este Lillánál! TikTok live showban elmondta: a TV2 műsora után gyorsan rátalált a szerelem. Nagy terveket szövögettek, de azóta szakítottak, és Nati ismét szingli.A fiatal lány bevallotta, hogy egy 13 évvel idősebb férfival jött össze, akinek egy korábbi kapcsolatából már volt egy gyereke.

Mi fél évig voltunk együtt… A kapcsolatunknak novemberben lett vége. Nagyon jól éreztük magunkat, de kiütközött a korkülönbség, és ez okozta a végét a dolognak. Ő ugyebár 13 évvel idősebb volt nálam, volt gyereke is, és emiatt problémássabb volt – mondta az Egy este Lillánál!

című műsorban Nati, aki azt is elárulta, hogy nem az volt a problémája, hogy az anyaszerepben is kipróbálta magát. Inkább az, hogy kiütköztek olyan különbségek, amelyek tönkretették a közös életüket, terveiket.

Nem a mostohaanya szerep volt az, ami gondot okozott, szerintem én ezt a helyén tudtam volna kezelni. Inkább úgy mondanám, hogy túl nagy lánggal égett az elején a szerelmünk, és pár hónappal később kialudt. Elmúltak az érzelmek… – mesélte. Forrás: magyarokklubja.com