Mikes Anna és Krausz Gábor újra lenyűgözően szerepeltek a Dancing with the Stars műsorban. Gábor, aki séfként dolgozik, a műsor kezdetén őszintén elmondta, hogy a nyár folyamán értesült arról, hogy el kell hagynia Tóth Gabit.

Azóta sok minden változott az életében, és a táncolás pozitívan hat rá. Gábor egy interjúban, amit Gelencsér Timinek adott, elmondta, hogy ezúttal sokkal izgatottabb volt, mint korábban bármikor.

Most ténylegesen táncolt, végig Anna oldalán volt. Emiatt nagyobb koncentrációra volt szüksége, de úgy érzi, nagyszerűen sikerült a produkció, és elégedett. Ahogy Anna megfogalmazta, két percig táncoltak, alig volt körítés, ami mindig nehéz. Akármilyen nehézségek is adódtak, Gábor és Anna közötti tánc csodálatos volt, annak ellenére, hogy idén kevesebb idő állt rendelkezésükre a felkészülésre. Csak 1,5 hónapjuk volt arra, hogy elsajátítsák a táncokat. A szambára két hétig készültek, és sokat gyakoroltak, ami úgy tűnik, megtérült. Anna nagyon elégedett Gáborral és a teljesítményével. Forrás: magyarokklubja.com