A Mérges Korona őr egy nagyon izgalmas és érdekes történet főszereplője lehetne. Először is, elképzelhetjük őt egy ősi palotában állva, amelyben az uralkodó koronáját őrzi és védi.

Az őr feladata, hogy biztosítsa, hogy senki sem lopja el a koronát vagy kárt ne okozzon benne. Ha valaki mégis megpróbálkozik, akkor a Mérges Korona őr megmutatja, hogy milyen harcos és hatékony őrzője az ősi koronának.

Az eset itt látható:

A videó megosztás után rögtön indul

Azonban egy nap, amikor az őr éppen őrködik, egy kisegítője figyelmezteti, hogy a korona eltűnt! Az őr dühös lesz és azonnal nyomozni kezd az eltűnt korona után. Hamarosan megtudja, hogy az egyik gazdag és hatalmas királyi család lopta el a koronát, hogy a sajátjukként használják.

Az őr még dühösebb lesz, és úgy dönt, hogy visszaszerzi a koronát a királyi családtól. Felkészül az akcióra, és egy éjszakai akció során, ellopja a koronát és visszaszerezi azt az ősi palotába.

A következő napokban a Mérges Korona őr továbbra is őrködik a koronán és még szigorúbban figyeli annak biztonságát. Most már tudja, hogy az emberek mennyire elszántak, hogy megszerezzék az ősi koronát, de ő továbbra is kitartóan védi azt minden ellen, amely fenyegetheti a koronát és az uralkodó hatalmát.