Ez derült ki: Vadon Jani távozása és a lehetséges utód kérdése nagyon foglalkoztatja a hallgatókat, de egyelőre rejtély, ki lesz a végleges harmadik fél.

Ezen a héten most minden nap más és más híresség ült be a Rádió 1 adásába, csütörtökön Wossala Rozina érkezett Balázsékhoz. A beszélgetés közben büntetések befizetésére terelődött a szó, és kiderült ugyanis, hogy A Konyhafőnök sztárjával is fordult már elő hasonló eset.Neki drasztikusabb vége lett a dolognak, rendőrök vitték el – írja a Promotions a reggeli adás alapján. „Engem egyszer lecsuktak”.. – kezdte Rozina a reggeli műsorban. Egy kétszázezres parkolási büntetésről volt szó. Felhívta őt valaki, aki azt mondta neki, hogy át szeretne neki adni egy csekket, ugyanis nem találták meg őt a lakcímén.

Majd miután találkoztak, kiderült, hogy az illető egy rendőr és mindez csali volt, egyenesen a rendőrségre vitték. Előkapta az igazolványát, odasétált és azt mondta, hogy akkor most tessék velem fáradni, jó hogy nem bilincselt meg – folytatta A Konyhafőnök egykori sztárja a történetet, miszerint bevitték az őrsre. Miután őrizetbe vitték, előállították, utolsó szó jogán pedig még azért felhívhatta az édesanyját. A történet vége az lett, hogy a rabosítás után kiszabadulhatott még aznap délután, édesanyja ugyanis kifizette a rendőrségen a szóban forgó összeget. Az adásból az is kiderült, hogy hasonló eset Balázzsal is történt, őt is bevitték az érdi rendőrségre, ahol végül befizette a tartozását és elengedték. Forrás: magyarokklubja.com