Az MBH Bank Nyrt. ügyfelei figyelmébe ajánljuk, hogy a bank további szolgáltatások harmonizálása érdekében, szeptember 29. 12:30 és október 03. 12:00 között részleges és teljes bankszüneteket tart.

Ez a technikai átállás szükséges lépése annak érdekében, hogy az összeolvadott Budapest Bank Zrt., MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. megalkotta az ország második legnagyobb hitelintézetét, az MBH Bank Nyrt.-t.

Az egyesülés és az egységes működés megteremtése hatalmas lépés volt a magyar pénzintézeti szektorban. Az új bank célja a minőségi ügyfélkiszolgálás, valamint az ügyfeleknek nyújtott széleskörű pénzügyi szolgáltatások

Az informatikai rendszerek harmonizálása ennek a folyamatnak a kulcsfontosságú része, és bár ez némi időbeli kellemetlenséget okozhat az ügyfeleknek, hosszú távon hozzájárul a bank hatékonyabb működéséhez és az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatások fejlesztéséhez.

Az informatikai átállás idején a bank ügyfelei bizonyos szolgáltatások működésében leállást vagy rövid kiesést tapasztalhatnak. Az MBH Bank azonban mindent megtesz azért, hogy a technikai átállás zavartalanul lezajljon, és a lehető legkisebb kellemetlenségeket okozza az ügyfeleknek.Az MBH Bank az összeolvadás eredményeként mostantól együttes erővel és kiterjedt tapasztalattal szolgálja ki ügyfeleit. A bank készen áll arra, hogy továbbra is magas színvonalú pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, és segítse ügyfeleit pénzügyi céloik elérésében.Az informatikai átállás után az MBH Bank Nyrt. még hatékonyabb és rugalmasabb lesz, így az ügyfelek hosszú távon profitálhatnak a változásokból. Köszönjük türelmüket és megértésüket az átállás időszakában, és várjuk, hogy továbbra is bizalommal forduljanak hozzánk pénzügyi igényeikkel. Az MBH Bank folyamatosan elkötelezett az ügyfelek kiszolgálása és elégedettsége iránt. Forrás: magyarokklubja.com