A híres magyar modell, Vajna Tímea, az elmúlt időszakban számos megpróbáltatáson ment keresztül, de az öröm és a fájdalom egyaránt megtalálta az életében.

Friss közösségi média bejegyzéséből kiderült, hogy a nehéz év után újra férjhez ment, és az életét megtöltik váratlan események, boldogság, és az elviselhetetlen fájdalom is.

„Mr es Mrs R. 🤍 2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is.. Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka, és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. A nagy esküvő Montecitóban lesz, ha… Úgy érzem, feladtam, nem bírom tovább… de mégsem tehetem, és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez.

Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját, és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást” – írta Vajna Tímea. „Egységben állunk, szent teret biztosítunk neked és a túl korán elment babáknak. A bátor mamáknak, akiknek a szíve a veszteség súlyát hordozza: látunk téged. Szeretve vagy. Együtt tiszteljük azokat a kis fényeket, amelyek bár röviden villantak fel, de örökké megvilágították a szívünket. Szeretethullámokat küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját”. Forrás: magyarokklubja.com