Varga Viktor megjárta a poklok poklát, mikor letartóztatták és börtönbe csukták a családjával együtt.

A nomád életmódot élő énekesre Olaszországban hívták rá a rendőrséget, akik azonnal bevitték őket.

Megdöbbentő történetet mesélt el az életéből Varga Viktor családja, akik Tilla műsorában, az Ütős ötös-ben játszottak. A TV2 ugyanis ismét műsorra tűzte a sztárcsaládos vetélkedőt, ami tavaly futott a csatornán. Ez tulajdonképpen az RTL egykori produkciójának TV2-es feldolgozása volt, hiszen itt is két ismert személy, és a családtagjaik mérkőznek meg egymással; a játékosoknak arra kellett ráérezniük, hogy az emberek hogyan gondolkodnak bizonyos dolgokról; vagyis egy adott kérdésben ki kell találni a leggyakoribb válaszokat.

Ez a műsor kiváló lehetőség volt arra, hogy a sztárokról olyan dolgokat, titkokat tudjunk meg, amik azelőtt ismeretlenek voltak a nagy nyilvánosság előtt; így került szóba az is, hogyan került egy olaszországi börtönbe Varga Viktor családja. Hirdetés

A család nemcsak nyaralás, de utcazenélés és pénzkeresés céljából is utazott el Olaszországba, hiszen szükség volt az anyagiakra, hogy hangszereket tudjanak vásárolni maguknak, és az iskola sem volt olcsó. Ott aztán meggyűlt a bajuk a helyi hatósággal, valaki ugyanis betelefonált a rendőrségre, hogy egy férfi – akit az albán maffia tagjának néztek – gyerekeket dolgoztat az utcán. Tulajdonképpen Varga Viktor édesapjáról azt gondolták, hogy gyerekekkel keres pénzt az utcán.

A család nem tudta magát egykönnyen kimagyarázni a rendőröknél, bevitték őket, és több órán keresztül a börtönben ültek. Aztán amikor sikerült tisztázni magukat, a rendőrök felajánlották nekik, hogy elviszik őket bárhová, ahova csak szeretnék.

Végül mégis rosszul végződött a történet, mert bár kimehettek a börtönből, mikor az utcazenélésért rács mögé juttatott Varga-család visszaért az autójához, az ellenőr már várta őket, mert rossz helyen parkoltak. Forrás: magyarokklubja.com