Sokan aggódnak érte. március 22-én egy videóüzenetben vallotta be, hogy rákos, és jelenleg is kemoterápiás kezelést kap.

Azt nem tudni, hogy pontosan milyen típusú daganatot diagnosztizáltak nála.Állítólag többen is tudomás szereztek Katalin betegségéről, ezért felkeresték a palotát, és azzal fenyegetőztek, hogy elárulják a diagnózist. Így a hercegné jobbnak látta, hogy nyilvánosságra hozza a diagnózist. Jennie Bond szakértő elárulta, hogy Katalin egyre jobban van, amit nagyrészt családja támogatásának köszönhet, viszont ezentúl is szeretne elvonulni. Jelenleg Sandringhamben van Vilmos herceggel és három gyerekükkel, élvezik a tavaszi szünetet, ami Bond szerint feltölti Katalint, és teljes mértékben a gyógyulására tud koncentrálni. Bennfentes információkg szerint a hercegné állapota nem javul.

Azt lehet tudni, hogy az orvosi csapatban az egyik orvos, kifejezetten végstádiumú kezelésekben jártas világhírű szakember. Ennek okán azt feltételezik, hogy a hercegnő betegsége előrehaladott állapotú.

A szakértő, aki azt is elárulta, hogy a gyerekekkel a vakáció alatt nem beszélnek a hercegné betegségéről, mert ki akarják élvezni a tavaszi szünet minden egyes boldog pillanatát . Forrás: magyarokklubja.com