Most kaptuk a szomorú hírt Boros Lajosról: Négykézláb mászott haza Boros Lajos: Szörnyű, ami vele történt. Súlyosan megsérült az ismert magyar rádiós.

Az utcán esett el. Senki nem segített neki. A szokásos egészségügyi sétájára indult Boros Lajos, amikor megbotlott egy kiálló vasdarabban, és hatalmasat esett. Még az ujjcsontja is eltörött. Nagyon megütötte a hátát, több zúzódása keletkezett, ezért nem tudott lábra állni. A rádiós kénytelen volt négykézlábra ereszkedve hazáig mászni, de útközben senki nem segített rajta.

„Mindössze négykézlábra sikerült állnom, szerencsére majdnem otthon voltam, így hazamásztam, de közben senki sem segített.. Szerintem azt hitték, viccelek. Ha nem, az szomorú” – nyilatkozta a Blikknek Lajos, aki az utóbbi időben egyre többször esett el, családja pedig érthető módon aggódik érte, ugyanis nagyon sérülékeny a szívműtétje óta. “Ez Magyarország! Az emberek inkább átlépik a másikat, sajnos nemtőrödnek egymással, mégha az utcán hal meg akkor sem! Szégyen ami itt folyik, persze vannak kívételek!!– máskor segítsetek ,hívjatok mentőt!” címlapkép:illusztráció! Forrás: magyarokklubja.com