Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak: sokatmondó dolgok történtek a bejelentés óta

Tóth Gabi és Krausz Gábor nagyon össze lehetnek veszve hirtelen.

Tóth Gabi néhány héttel ezelőttig még blogot is vezetett arról, milyen „Családban élni”, így aztán derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy hat év után hirtelen véget ért a kapcsolata Krausz Gáborral.

A sztárséf az alábbi üzenettel jelentette be a válás hírét.


„szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!”

Majdnem pontosan ugyanezt a szöveget Tóth Gabi is publikálta valamivel később, de kihagyva azonban a szövegből a furcsa meglepetésekre, kellemetlen fricskákra vonatkozó részt. A fricska szó sok rajongónak megütötte pedig a fülét Krausz Gábor bejelentésében, hiszen pont ez, Fricska a neve a táncegyüttesnek, akikkel Tóth Gabi együtt dolgozik az utóbbi időben. Forrás: magyarzona.net