Győrfi Pál válása, majd több mint tíz év szingliség után, 2005-ben ismerkedett meg Salgó Adriennel, akitől három gyermeke született.

12 év boldog házasság és három közös gyermek után vallotta be Győrfi Pál és Salgó Adrienn, hogy közös útjuk kezdetben igencsak rögös volt – olyannyira, hogy egy teljes hónapra szakítottak is, hogy átértékelhessék a kapcsolatukat.A zökkenőről Polgár Tündének és Polgár Árpádnak meséltek YouTube-műsorukban.

A házaspár elárulta, hogy megismerkedésüket elsöprő szerelem követte, úgy tűnt, mindenben passzolnak egymáshoz. Hamarosan azonban kiderült, hogy egy területen mégsem egyeznek az elképzeléseik: Adrienn már ekkor nagyon családcentrikus volt, házasságot és gyerekeket szeretett volna, Pál azonban már túl volt egy váláson, és volt egy fia is, Dani. 25 éves voltam, Pali 41, amikor megismerkedtünk, és én nagyon hamar, egy-két év után eljutottam arra a szintre, hogy mire várunk? Lépjünk tovább!” – mesélte Adrienn a Polgár.net adásában.

A szóvivőn azonban azt látta, nem vágyik minderre, ezért úgy döntöttek, külön mennek. Pál elmondása szerint ő attól tartott, hogy Dani fiának rosszul fog esni, ha új családot alapít, úgy fogja érezni, az apja elárulta őt. Szerencsére azonban a fia már ekkor is elég érett volt egy komoly beszélgetéshez, és megnyugtathatta az édesapját, hogy erről szó sincs. Így egy hónappal a szakítás után már mindketten tudták, hogy Adriennel összetartoznak. Ezt a 12 éve tartó házasság is bizonyítja, amelyből három gyerek született: Ádámmal 2009-ben, Alizzal 2011-ben, Lillával pedig 2013-ban bővült a tökéletes harmóniát sugárzó család. forrás: magyarokklubja.com