Mi történt?! Leváltották Kasza Tibit?! Már megszokhattuk, hogy a Szerencsekerék adásaiban egy-egy furcsább, vagy éppen érdekesebb alak is megfordul.

Sokan el is lopják a reflektorfényt néhány másodpercre, de olyan még sosem történt, hogy valaki egyszerűen átvette volna Kasza Tibi szerepét… eddig. Mint kiderült, Kasza Tibi egyik vendége, a Miskolcon Gujpiként ismert, fiatalember munkája nem áll olyan messze szeretett műsorvezetőnkétől, mivel ő is gyakran vezényel különféle rendezvényeket tévéműsorokat.

„Ezt már szeretem! Könnyű dolgunk lesz” – jegyezte meg izgatottan. „Ha leblokkolnék, tied a pálya” – adta ki a parancsot, de olyan választ kapott, amin még ő maga is meglepődött… „Segítek” – felelte rögtön Gujpi, ezzel megnevettetve az egész közönséget. Egyértelmű volt, hogy a műsorvezető meglepődött a magabiztos és igencsak pimasz válaszon, először nem is hitt a fülének. Szerencsére, a szerepköröket sikerült nyugodtan lerendezniük. Még egy jelzést is megbeszélték, mellyel jelezhet Tibinek, ha nem elég pörgősen vezeti a műsort – mondani se kell, hogy ezt a lehetőséget, bőven kihasználta az adás során. forrás: magyarokklubja.com