Néhány héttel ezelőtt még úgy tűnt, minden rendben van Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságával, ráadásul a felek is ezt kommunikálták, különösen az énekesnő.

Ám mostanra eljutottunk oda, hogy Tóth Gabi nem is titkolja új párját, boldogan mutatkozik vele.

Ide kattintva pedig videón láthatod, hogyan került Krausz Gábor egy mentőautóba.

Nemrég, még idillinek tűnt az énekesnő és a séf házassága, legalább is Tóth Gabi ezt a látszatot keltette. Így írt utolsó bejegyzésében, a csalad.hu portálon:

„Ismét Erdélyben jártam és annyira feltöltött az a hét, hogy szavakkal leírhatatlan. A természet, a zene, az emberek szeretete, a zenekarom, a stáb, az összetartás, minden, amit együtt éltünk át, egy olyan véd és dacszövetséget alkotott, amiről álmodni sem lehet.

Erre vártam egész évben, hogy ezt átéljem, átéljük együtt” – kezdte az énekesnő. Ne feledjük, Erdélybe elkísérte Gabit a Fricska táncegyüttes is, melynek egyik tagja, Máté, a mostani párja.

Tóth Gabi majd így folytatta bejegyzését: “DE nem volt ott az az ember, aki a világot jelenti nekem. Na jó, esetleg két ember, mert a Krauszom is hiányzott.

A világ összes élményét megkaphatod egy hétbe sűrítve, a világ legjobb kollégái, barátai lehetnek körülötted, de ha nincs ott a családod, mindig ott lesz az a bizonyos DE.

Egyszerűen csak nem kerek valami. Ez egy érzés. A nappalok elteltek, talán még voltak pillanatok – jellemzően a koncertek előtt – , amikor nem gondoltam senkire, hiszen az egy másik tudatállapot.

De amikor elcsendesedett minden, és én a szobámban feküdtem egyedül, az adrenalin még nem hagyott aludni, csak azon agyaltam, vajon én is hiányzom-e neki, vajon kérdezgeti, hogy hol vagyok, miért nem én altatom és mikor jövök már haza” – írta bejegyzésében Gabi.

Majd, váratlanul, a posztja végén bejelentette: befejezi a blogolást, nem fog többet a családról írni. Akkor, néhány héttel ezelőtt ennek nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget, most azonban más megvilágítást kap az egész. Forrás: magyarzona.net