Megszólalt Sebestyén Balázs. Az RTL sztárműsorvezetője megerősítette a Blikk információját: valóban árulja az egyik Pest megyei településen lévő álomotthonát, és azt is elárulta, miért döntött úgy a család, hogy megválnak attól a háztól, amelyben oly sok emléket gyűjtöttek.

– Teljesen felesleges kombinálni, nagyon egyszerű oka van annak, hogy áruljuk a házat. Belevágtunk egy építkezésbe, amit most fejezünk be, kész vagyunk. Közelebb költözünk a gyerekek iskolájához, mert másfél órát utaztak reggelente. Nagyon szeretjük ezt az iskolát és szerettük volna, hogy közelebb legyenek hozzá, így kevesebbet kell autóban tölteniük. Szimplán ezért döntöttünk úgy, hogy eladjuk ezt az ingatlant – adott magyarázatot Sebestyén Balázs arra, miért került piacra az egyedi tervezésű, szakmai berkekben is elismert családi otthon, amely 2008-ban még Az év háza díjat is elnyerte.

Ahogy azt a Blikk megírta, a ház jelenleg közel 300 millió forintért eladó. A négyszobás, kétszintes, 360 négyzetméteres, medencés luxusházat Sebestyén Balázs 14 évvel ezelőtt, akkori áron 100 millióért vette meg feleségével, amikor a nagyobbik fia, Benett született.

– Noha eszméletlen drága volt, nem sokáig gondolkodtunk rajta a feleségemmel. Rengeteget dolgoztam már az életemben, egészen idáig gyűjtögettem. Biztos munkahelyünk van, ezért úgy döntöttünk, hogy a félretett pénz mellé felveszünk még hitelt is – mondta akkor a Vasárnapi Blikknek Balázs, aki közel másfél évtizeddel később is a családja miatt döntött úgy, hogy ezentúl máshol teremtik meg az otthonukat. Hirdetés

– Noha eszméletlen drága volt, nem sokáig gondolkodtunk rajta a feleségemmel. Rengeteget dolgoztam már az életemben, egészen idáig gyűjtögettem. Biztos munkahelyünk van, ezért úgy döntöttünk, hogy a félretett pénz mellé felveszünk még hitelt is – mondta akkor a Vasárnapi Blikknek Balázs, aki közel másfél évtizeddel később is a családja miatt döntött úgy, hogy ezentúl máshol teremtik meg az otthonukat.

Forrás: magyarokklubja.com