Nem indult könnyen MC Hawer élete. A mulatós sztárnak első másfél évét egy kengyelben kellett töltenie.


MC Hawer többször megjárta már a poklok poklát. Nem csak az alkohollal voltak problémái, ebből kifolyólag súlyos anyagi gondokkal is küzdött. Megjárta az elvonókat, többször zárt osztályra került, de már csecsemőként sem volt egyszerű az élete. Most egy meglepő titokra derült fény gyermekkoráról. Persze mindebből semmire nem emlékszik, néhány fotó őrzi betegségének emlékét.

Csípőficammal születtem 1965-ben. Az első évben ilyen szíjakban kellett lennem. Nem lehetett kellemes…
A képen anyukámmal vagyok, akinek első gyermeke lettem. Persze ez a fotó is fekete-fehérben készült, de az AI megszínesítette – írta a képhez.

Több évtizeddel ezelőtt azonban még látszólag elég drasztikus gyógymód volt a rendellenességre, egy úgynevezett kengyelben kellett eltöltenie állapottól függően néhány hónapot a babának. Hawernak másfél évbe telt, mire olyan állapota került, hogy egyáltalán lábra álljon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

𝑀𝐶 𝐻𝑎𝑤𝑒𝑟 (@mchawer) által megosztott bejegyzés

  1. Koraszülött voltam, 2 kiló 10 deka… Csípőficammal születtem, ezért akkoriban, más lehetőség híján, az első másfél évemet ilyen kengyelben kellett töltenem.

Azt követően tanulhattam csak meg járni… Azóta meg sem állok… – írta egy korábbi bejegyzésében MC Hawer. Forrás: magyarzona.net