Ugyan még csak február közepe van, Berki Mazsi már a második luxusnyaralásán ejtőzik. Az özvegy egy meseszép, pálmafás tengerpartról és a helyi fitneszteremből is bejelentkezett.

Napok teltek el posztolás nélkül, így már türelmetlenül várta a nagyközönség, hogy megtudhassa: Berki Mazsi pontosan hova utazott a kedvesével és a barátaikkal.

Eddig ugyanis csak arról lehetett olvasni: úgy berúgtak a repülőn az odafele úton, hogy sikerült mindenkit kiakasztani a fedélzeten.

Nos, Mazsiék egy mesebeli óceánparton landoltak, erre most már kézzelfogható bizonyítékok vannak. Az özvegy szerda reggel kezdte ontani az Instagram-oldalára a fotókat, melyeken ugyan látni, hogy milyen szép helyen van, de arra kínosan ügyel, hogy ne derüljön ki a pontos helyszín.

Pálmafák, óceán, fehér homokos tengerpart. Mi kellhet még? Fotó: Berki Mazsi/Instagram Story 

pálmafás nyaralóhelyen természetesen konditerem is van, így a pihenés alatt sem hanyagolják el a turisták a testmozgást. Mazsi is fitten kezdte a napot:

Fotó: Berki Mazsi/Instagram Story 

Az edzés után pedig következhetett a strandolás, amelyről szintén friss kép érkezett. Ez a fotó azonban, a főszereplő akaratán kívül egy különleges információval is gazdagítja a tudásunkat: bár Mazsi nem mutatja meg a nyilvánosságnak a kedvesét, aki mégis be szeretné azonosítani, annak feltétlenül mezítláb kell találkoznia vele. Mármint az ismeretlen férfi legyen mezítláb, ugyanis a kép tanúsága szerint a kettes és hármas lábujja összenőtt. És/vagy megsérült és összeragasztotta a kettőt.

A strandolós képen eggyel több információt tudhattunk meg a titokzatos férfiról Fotó: Berki Mazsi/Instagram Story  Forrás: magyarzona.net