Egy megyei labdarúgó csapat korábbi reménysége idő előtt távozott az élők sorából A Polgárdi VSE megrendülve tudatta a közösségi oldalán, hogy elment közülünk Tóth Balázs, aki saját nevelésű játékosuk volt.

A fiatal labdarúgó alig 31 éves volt, amikor az utóbbi napokban elvitte őt a halál.

Korai halál érte egy megyei focicsapat egykori tehetségét A Polgárdi VSE megosztotta a szomorú hírt közösségi oldalán, hogy elhunyt Tóth Balázs, aki saját nevelésű játékosuk volt. A fiatal focista mindössze 31 éves volt, amikor az elmúlt napokban elragadta az élet.

„31 éves korában elhunyt korábbi játékosunk, Tóth Balázs.Szomorú hírt kaptunk, ugyanis tragikus hirtelenséggel elhunyt csapatunk korábbi játékosa. Felfoghatatlan tragédia ez mindannyiunk számára. Az isten adjon megnyugvást a szeretteinek, és az őt gyászolóknak.Klubunk nevében ezúton is szeretnénk őszinte részvétünket kívánni Balázs családjának.Nyugodj békében, Balázs!Emlékedet örökre megőrizzük!” – írta a Fejér vármegyei labdarúgó egyesület facebook-oldalán. Hirdetés

Tóth Balázs Polgárdin kezdett futballozni, majd miközben a Fejérben a Polgárdi ificsapatával bajnok lett, Balatonfőkajáron már a felnőttek között szerepelt a megyei első osztályban. Enyingen a megye II-ben futballozott, majd 2010-ben a Polgárdi megye I-es felnőtt csapatában játszott. A Szabadbattyán, és a Dunafém-Maroshegy alakulataiban is szerepelt, az aktív játéktól az LMSK együttesében vonult vissza. Tóth Balázs gólerős játékos volt, 266 tétmérkőzésen 136 találatot ért el.

Forrás: magyarokklubja.com