Szomorú hírt tett közzé közösségi oldalán Andrei Mangra: meghalt Rona Hartner, a Dancing with the Stars sztárjának első tévés táncpartnere.


Rona Hartner az itthon is sokat látott Mangra első táncpartnere volt a román tévéshow-ban: a német felmenőkkel rendelkező román színésznő-énekesnő még sok évvel ezelőtt táncolt együtt a profi táncossal. Mangra itthon olyan sztárokkal volt párban a TV2-n, mint Gabriela Spanic, Tóth Andi és Rubint Réka.

Andrei MangraFORRÁS: ANDREI MANGRA/INSTAGRAM

Andrei Instagram sztorijában búcsúzott legelső partnerétől, egy közös táncukat is megosztva posztjában. Úgy tudni, Rona Hartner korábban vastagbélrákkal küzdött, amit legyőzött ugyan, de a betegség később újra kiújult nála. A kór ekkor már a tüdejét és az agyát is megtámadta. A Bukarestben született, ötven évet megélt színész-énekesnő az utóbbi közel húsz évben Dél-Franciaországban, Toulonban tartózkodott – írta a Bors.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Andrei Mangra (@andreimangra) által megosztott bejegyzés

Mint írtuk, Andrei Mangra is fellépett volna Tóth Andival a november 5-i Tina Turner-emlékkoncerten, de az egyik próbán olyan súyos sérülést szenvedett, hogy le kellett mondania a felkérést. Helyette Hegyes Berci ugrott be, hogy ne hagyja cserben az énekesnőt, azóta Mangra állapotáról nem lehetett tudni semmit, de most ő maga tudatta, hogy milyen az állapota.

Tóth Andi pedig az Instagramon mutatott egy lapozható bejegyzést, amelynek két fotóján barátjával és korábbi táncpartnerével, Andrei Mangrával láthatók. Az első képen épp ölelkeznek, a másodikon viszont már egy próbateremben gyakorolnak – itt nézheti meg a fotókat. Forrás: origo.hu