Megdöbbentő kijelentéseket tett az alkoholista színész felesége, aki már nagyon szeretné, ha végre elválhatna férjétől, akivel már rég nem él együtt. Molnár Gusztáv egy ideje egy szigorú elvonón tartózkodik, így megnehezíti a válást az, hogy a férfi nem hagyhatja el az intézményt.

Fazekas Vivien már talált is egy módot arra, hogy soha többé ne kelljen egy légtérben tartózkodnia Molnár Gusztávval, így videóhívásban szeretne elválni tőle.

Molnár Gusztáv már négy hónapja próbál kigyógyulni alkoholizmusából egy komlói elvonón, de Fazekas Vivien már nem hajlandó tovább várni a válással, hiszen boldog kapcsolatban él új párjával, így sürgeti a válást. A nő egyáltalán nem szeretne találkozni egykori párjával, így azt találta ki, hogy interneten keresztül, videóhívásban tartsák meg a válópert.

Fazekas VivienFORRÁS: INSTAGRAM/FAZEKASVIVIEN

Ha minden jól megy, még a nyár előtt megtörténik a válóperes tárgyalás online, azaz Skype-on és elválaszthatnak minket. Persze az intézmény bármikor dönthet úgy, hogy Guszti nincs olyan állapotban, hogy a tárgyalást lefolytassuk, noha remélem, ez nem így lesz.Vegyes érzések dúlnak bennem, és igen, ebben sok szomorúság is van. Mert nem úgy fut neki az ember egy házasságnak, hogy válás lesz a vége. Ám az is igaz, a végsőkig kitartottam és olyan lelki sebek keletkeztek rajtam és a kisfiamon, amit egy életen át hordozunk.

Mint mindenből, ebből is sokat tanultam, feltétel nélküli elfogadást, türelmet, támogatást. Azt persze nem gondoltam, hogy mindezt ilyen áron tanulom majd meg, de ma már, ha szembejön velem egy láthatóan alkoholista ember, az az első, ami eszembe jut, hogy vajon mi vezethette őt idáig. És aztán eszembe jut a családja is, hogy milyen végtelen szomorúság lehet így látni a szerettüket” – magyarázta a Blikknek Fazekas Vivien, aki úgy gondolja, hogy már felesleges lenne a személyes találkozás, hiszen annyi esélyt kapott tőle Molnár Gusztáv, de mindig ugyanaz lett a vége, hogy visszatért az alkoholhoz.

about:blank

Akkor tudatosult bennem, hogy nincs tovább, amikor tavaly májusban még adtunk magunknak egy utolsó esélyt és elmentünk három napra egy wellness-szállodába. Rengeteget beszéltünk arról, hogyan kezdhetnénk tiszta lappal, majd a hazatérés után nem telt el 24 óra és minden kezdődött elölről. Akkor már tudtam, Guszti választott és nem engem, valamint a kapcsolatunkat. Erőt ad az, hogy mellettem áll és jól van a kisfiam is. Ráadásul a munkámban is minden rendben van.Azt gondolom, ha egyszer Guszti le is akarna ülni velem, hogy átbeszéljük a múltat, nem lenne miről beszélgetnünk, ő a nagy részére nem emlékszik annak, ami történt.A fájdalomra sem, amit okozott nekem és a kisfiamnak. Én pedig már nem szívesen tépném fel a régi sebeket” – zárta gondolatait Fazekas Vivien, aki már boldog kapcsolatban él új párjával és a gyerekvállalás is szóba került náluk.

Forrás: origo.hu