Nagy Alekosz is elutazott Mexikóba, hogy versenybe szálljon az Ázsia Expressz fődíjáért. Eddig ismertelen barátnője, Varsányi Réka utazott vele a nagy kalandra, ugyanis Baukó Éva állítása szerint az utolsó pillanatban meggondolta magát és mégsem vállalta, hogy együtt szerepeljen Alekosszal.

Ugyan még a kamerák nem forognak, de Alekosz már két botrányt is csapott rögtön az első napon.

Alekosz párja, Varsányi Réka dokumentálta, hogy mi történt az érkezésük utáni első éjjel, amikor a botrányhős önmagából kikelve, magyarul üvöltözött a szálloda személyzetével, mert nem találta megfelelőnek a párnákat.


Természetesen senki nem értette egy szavát sem, mert a személyzet csak angolul és spanyolul beszél, így nem kapott panaszkönyvet az Ázsia Expressz új évadának legbotrányosabb játékosa.

Szuper éjszakának indult. Hálásan elnyúltunk a pihe-puha ágyon, hogy az utazás fáradalmait kialudhassuk.Alek átléphetett valami érzelmi határt, mert a párna hatalmas mérete és magassága miatt kikérte a panaszkönyvet hajnalban a hotel alkalmazottjától.A recepciós szerencsére nem értette, mit magyaráz, mert csak angolul és spanyolul beszél. Most megyünk reggelizni. Isten óvja a szakácsokat” – írta bejegyzésében Varsányi Réka, akinek valószínűleg lesz még pár hasonló bejegyzése. Forrás: magyarzona.net