1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Kern Andrásról! Felesége erősítette meg a megdöbbentő hírt: Ma 76 éves Kern András. Boldog születésnapot neki!

👍akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen!” A család, az egészség és a szeretet sokkal fontosabb, mint..” Kedves barátaim, kedves olvasók!76 év alatt rengeteg tapasztalatot szerez az ember, de el kell mondanom, hogy ezen a napon szeretnék kizárólag a jóra koncentrálni. Üzenetem nagyon egyszerű volna. Töltsetek el szeretteitekkel annyi időt, amennyit csak tudtok, mert sosem tudhatjátok, hogy meddig lesz rá lehetőségetek. Kern András a tegnapi Arcképben elárulta, hogy mióta küzd depresszióval és mit mondott neki Popper Péter amikor segítséget kért tőle.

Felidézi édesanyja hasonló betegségét és azt, hogy szülei miképp élték túl a második világháborús zsidóüldözést. Elárulta, hogy mind jobban zavarja, hogy már elmúlt a „főszerepség”, beszéltünk arról az évtizedről is, amikor az alkohol fontos szerepet játszott az éltében. A tegnapi adás, nézzétek, szeressétek: Forrás: magyarokklubja.com