Egy friss interjú során Szabó Zsófi, a közismert közéleti személyiség, nyilatkozott a közönségnek a volt kapcsolatáról és a hozzá vezető útról.

A kibeszélés során számos érdekes és mély gondolatot osztott meg a saját élményeiről és az elkerülhetetlen szakításról.

“Biztos vagyok benne, hogy megbánta már, hogy szétmentünk, de nem tudta jóvátenni, egy bizonyos mennyiség után nem lehet nálam jóvátenni a hibákat. Nem akarom őt hibáztatni, sajnos, idáig jutottunk. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ne ez legyen a forgatókönyv, de elkerülhetetlen volt… és nagyon erős voltam” – vallotta be Szabó Zsófi.Az őszinte gondolatokból kitűnik, hogy a kapcsolatuk vége nem ment könnyen, és mindkét félnek meg kellett küzdenie a nehézségekkel. Azt is elismeri, hogy az életben vannak olyan pillanatok, amikor már túl sok a törés ahhoz, hogy vissza lehessen ragasztani a szálakat.

Szabó Zsófi azt állítja, hogy soha nem csalta meg a partnerét, amely az őszinte és hűséges hozzáállásának jele. Azonban, amikor a riporter megkérdezte, hogy most van-e a volt férjének barátnője, kitérő választ adott. “Nem beszélünk erről. Ez tabutéma, nem kérdezem tőle, de ő sem kérdezi, mert látja rólam a híreket. Mi nem ez alapján ítéljük meg a másikat” – mondta Szabó Zsófi.

Ezzel a válasszal nyilvánvalóan azt hangsúlyozza, hogy a személyes ügyek és a magánélet nem mindig valók a nyilvánosság elé, és a kapcsolatok bonyolultságát nem lehet csupán külső hírek alapján megítélni.Szabó Zsófi nyilatkozatai a szerelem és a kapcsolatok bonyolult természetéről tanulságosak lehetnek mindenki számára. Ezek a szavak emlékeztetnek minket arra, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig egyszerűek, és hogy mindenki saját útját járja a személyes boldogság és kiegyensúlyozottság felé. Hirdetés

Ez az interjú lehetőséget adott Szabó Zsófinak arra, hogy kifejtse saját tapasztalatait és meglátásait, és talán segítsen másoknak megérteni, hogy a kapcsolatok idővel változnak, és néha az elkerülhetetlen út vezet a szakításhoz. Forrás: magyarokklubja.com