Erre senki nem számított.
Ezeket láttad már?

Bezárás
Ennyi volt, vége! Nem maradhatott tovább a TV2 sztárja

Napi horoszkóp: a Vízöntőnek csodás szerelmi napra van kilátása, a Nyilas nem tartja be az ígéretét, a Bak szerelmi életében pozitív fordulat jön

Nemrég Kulcsár Edina indított egy külön csatornát Instagram oldalán belül, amin bensőségesebb pillanatokat oszt meg azoknak akik erre előfizetnek. Ezzel azonban nem azt a hatást és reakciót váltotta ki amire párjával G.w.M-mel számítottak.

Mivel eddig úgy tűnt, hogy az ő kapcsolatukban minden mézes-mázas, ezért nagyon megdöbbentek a rajongók, amikor a minap Kulcsár Edina sírva közölte, hogy párja beteg, lelki problémái vannak, sőt a háromgyerekes anyukának nagyon rosszul esik, hogy Márk nem vele beszéli meg a dolgait, hanem a barátaival, akikkel a szabadidejét is tölti.

A Redditen el is szabadultak az indulatok, sokan azzal vádolják Vargáékat, hogy hazudtak a kapcsolatukról.

„Edina úgy hazudik a kapcsolatukról, hogy ellenőrizhető. Tegnap egy kommentelő instán felhozta neki, hogy ha olyan jó a kapcsolatuk, mi volt az a sírás a videóban, amire azt válaszolta, hogy megint csak a bulvár ferdít, ő csak együttérzésből sírt Márk miatt. Holott a videóban szó szerint az hangzik el, hogy sz*rul esik neki, hogy nem vele beszéli meg a dolgokat, hogy hozzá sem szólt, de a haverjaival viszont jól el van” – fakadt ki valaki, aki szerint elfogadhatatlan, hogy Kulcsár Edina a médiára fogja azokat a szavait, amiket egyébként ő maga mondott el egy videóban.

„Ő maga mutatja meg, mondja ki, hogy sz*r. Utána letagadja. Komolyan nem értem. Én maximum még egy évet jósolok nekik, Edina jövője Melanie jelenje lesz”- szólt hozzá a témához még egy néző, ám valaki szerint Edina tudatosan osztotta meg a sírós videóját.

„Én a videókban úgy láttam, hogy Edinának már nagyon leesett, hogy rossz lóra tett, de nincs mit tenni. Lehazudta a legnagyobb szerelmet, ami csak egyszer van az életben, így már játszani kell a szerepet. Sajnos addig nem fog szabadulni, amíg G.w.M nem megy önként” – írták.

Hogy mi az igazság, azt csak a pár és a hozzájuk közel állók tudhatják igazán, de a rajongók jelenleg tombolnak, és egyre jobban kezdenek átlátni a szitán…

ripost.hu Forrás: blikkruzs.blikk.hu