90 évesen újra párt talált Vitray Tamás – ez a hölgy rabolta el a szívét! Vitray Tamás 90 évesen korát meghazudtolva remekül néz ki, ezt láhatták mindazok, akik meghívást kaptak születésnapi partijára. Nem csoda, hogy boldog, hiszen újra rátalált a szerelem.

Az utóbbi időben folyton úton van, itthon és Svájcban egy régi kedves kolléganőjével dokumentumfilmeket készítenek. Mint kiderült, ő az új párja.

– Ő szervezte ezt a születésnapi összejövetelt, és ő a párom – vallotta be a legendás televíziós a munkatársának, de egyelőre többet nem mesél a hölgyről, akiben válása után újra társra talált. Korát meghazudtolva remekül néz ki Vitray Tamás, és jól is érzi magát. Olyannyira, hogy az utóbbi időben folyton úton van: itthon és Svájcban egy régi kedves kolléganőjével dokumentumfilmeket készítenek. Mint elárulta a Story magazinnak: ő az új párja. A legendás tévés a napokban ünnepelte a 90. születésnapját, ebből az alkalomból barátai, kollégái, egykori diákjai köszöntötték a Vígszínházban tartott születésnapi összejövetelen. Forrás: magyarokklubja.com