A TV2 Házasság első látásra című műsorában nemcsak boldog pillanatoknak lehetünk tanúi. Bogi és Geri kapcsolata eddig nem alakult túl fényesen, így egyetértenek abban, hogy most jót tesz nekik egy kis egyedüllét.

– Tudom, most hozzád nem tudunk menni. Hozzám egyébként tudnánk, de szerintem az kicsi lenne kettőnknek, úgyhogy arra gondoltam, amíg elutazok, addig nézegethetnél albérleteket, és akkor azt esetleg kiveszem, és oda be tudunk költözni. Szerintem ez teljesen jó. Kapcsolatban leszünk, és majd mondod, hogy milyenek vannak. Nyilván olyat, ahol te is el tudsz egy kicsit vonulni – jegyezte meg Gergő az összeköltözéssel kapcsolatban.

Bogi eközben végig bólogatott, ezzel mutatva, hogy egyetért a tervvel. A pár abban is egy hullámhosszon volt, , hogy inkább a feleségnek kell a lakáskérdést megoldania, miután Geri nem szeret keresgélni, és úgy gondolják, mindketten jobban járnak, ha a lány keres közös otthont.

Azt gondolom, Boginak a nászút után jót tesz, ha egyedül van egy kicsit… és nekem is. Az, hogy külön leszünk egy pár napig, szerintem mindkettőnknek jót lesz– fogalmazott a kamerák előtt Geri, s Bogi sem rejtette véka alá a véleményét. Hirdetés

– Én elkezdtem egy picit befogadni Geri személyiségét, ő pedig egy kicsit visszavett abból a közeledésből, ami nekem sok volt – mondta a feleség, aki azt is elárulta, hogy szakember segítségét kérni majd, hogy a férjével jó kapcsolatot tudjanak kialakítani egymással.

Olyan tanácsot fogok majd kérni a szakértőktől, hogy nekem, mint személyiségnek, segítsenek jobban befogadni egy embert, aki újonnan érkezett az életembe, főleg ebben az intenzív helyzetben, ami egy kicsit jobban megvisel engem mentálisan, mint gondoltam– mondta Bogi. Forrás: magyarokklubja.com