Krausz Gábor szavak nélkül, de annál zseniálisabban oltotta le Tóth Gabit.

Pár napja szinte bombaként robbant a hír, hogy a mintacsaládnak tűnő Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak, külön utakon folytatják tovább.

A pontos okokat nem osztották meg a nyilvánossággal, de hamar felreppent a pletyka, hogy az énekesnő titokban összejött a Fricska táncegyüttes egyik táncosával – és ugyan ezt még hivatalosan nem erősítették meg, de készült róluk pár eléggé árulkodó lesifotó, amik miatt sokan már tényként kezelik a dolgot.

Jelenleg még a csapból is Tóth Gabiék balhéja folyik, ugyanis az emberek folyamatosan várják a szereplőkkel kapcsolatos fejleményeket, illetve a reakcióikat a különböző szóbeszédekkel kapcsolatban. Egyelőre még egyik fél sem nyilatkozott mélyebben a nagy port kavaró szakításról, de sokan felfedeztek olyan jeleket a közösségi oldalakon folytatott tevékenységeikben, amiket egyből elkezdtek kielemezni – most is történt egy érdekes eset.

Tóth Gabi testvére, Tóth Vera nemrég összeházasodott a párjával. Az esküvőn természetesen fotók is készültek, amik közül megosztottak párat a családtagok, barátok. Az egyik ilyen felvételen egy 7 tagból álló hölgykoszorú van, amiben az énekesnő és a nővére is benne vannak – Krausz Gábor pedig egy olyan kommentet hagyott a posztnál, ami sokak szerint megalázó volt, és közben rendkívül zseniális.

KRAUSZ GÁBOR 7 SZÍVECSKÉS HANGULATJELLEL REAGÁLT A 7 HÖLGY KÉPÉRE – DE ABBÓL CSAK TÓTH VERÁÉ, MEG KÉT KISLÁNYÉ VOLT VÖRÖS SZÍV, A TÖBBI FEHÉR.
A kommentelők szerint ezzel egyértelműen azt jelezte Krausz Gábor, hogy Tóth Verával nincs semmi gondja, szereti őt, illetve a két kislányt is a fotón, viszont Tóth Gabit már nem, és ennél „elegánsabban” már nem is tudta volna szavak nélkül közölni a világgal az érzéseit – tényleg rengeteg hozzászólás érkezett, amikben imádják a sztárséfet a reakciója miatt, bár az is lehet, hogy az egészen csak beleképzelik az emberek, és nem volt semmi hátsó szándék a szívecskék színeiben. Forrás: magyarzona.net