Mikes Anna félreérthető választ adott Kiss Ramónának a Dancing with the Stars szombati adásában. Így magyarázkodott a sztárséf.


A rajongók már a Dancing with the Stars indulása óta imádják Krausz Gábor és Mikes Anna párosát. Sokan úgy gondolják, hogy a táncosnő jó hatással van a válófélben lévő sztárséfre, aki szerintük sosem volt még ilyen mosolygós, mint most.Már régóta terjednek róluk a pletykák, és a kommentelők szerint nagyon is összeillenek. A szombati adásban pedig Kiss Ramóna egyik kérdésére igencsak félreérthető választ adott Mikes Anna, ami miatt magyarázkodásra kényszerültek.

Krausz Gábor így reagált Mikes Anna elszólásáraA produkció után a műsorvezető többek közt arról is kérdezte a táncosnőt, hogy főzött-e már neki Krausz Gábor. Mikes Anna erre azt felelte: kapott már reggelire tőle szendvicset. A sztárséf rögtön magyarázkodni kezdett, mert Anna válasza úgy hangzott, mintha ágyba kapott volna reggelit – ezt később Kiss Ramóna. De Krausz Gábor kijavította, és elmondta, hogy a táncterembe vitte neki az elkészített szendvicset. Forrás: femina.hu