Hatalmas átalakuláson ment keresztül Paprika Dorina, akit jelenleg a TV2-n futó Farm VIP piros csapatának tagjaként láthatnak viszont a tévénézők.

A fiatal lány feltűnt már a Séfek séfében, de a Hal a tortán című gasztrorealtyben is.

Paprika Dorina nemrég sokkolta a követőit legújabb fotójával, melyen szinte rá sem lehet ismerni, most elárulta, hogy egy komoly betegség áll a hatalmas fogyása hátterében. Hirdetés

Sajnos későn vették észre, hogy PCOS+Ir. betegségem van, így ezek miatt teljes életmódváltásba kezdtem.2023 márciusában kezdtem el az egész procedúrát szakember segítségével, profi étrend alapján, tű pontos étkezésekkel, és ami a legfontosabb volt, hogy nagyon pontos adagmennyiségekkel.

Természetesen étrendkiegészítő is hozzájárult ehhez és heti 2 kardió edzés! Március óta 42 kg-ot fogytam, ruháim mérete fogyásom előtt XL/L volt, most M/L. A Farmon, az ott tartózkodásom alatt 8 kg-ot fogytam, azóta még 14 kg-ot” – írta ideiglenesen elérhető Instagram-bejegyzésében Gáspár Győző keresztlánya, aki már régóta küzd az úgynevezett policisztás ovárium szindrómával, és inzulinrezisztenciával, melyek hormonális problémákat okoztak nála.

Most, hogy kiderült a betegsége, és ennek megfelelően él, így nagyon látványos eredményt ért elt rövid idő alatt, ezért sikerült március óta 42 kiló súlyfeleslegtől megszabadulnia, valamint megelőznie, hogy még súlyosabb egészségügyi problémái legyenek a későbbiekben. Forrás: magyarokklubja.com