Krausz Gábor szívét összetörte, hogy befejeződött a házassága Tóth Gabival.
A híres séf jó barátja és kollégája, Vomberg Frigyes, a Blikknek adott interjújában megerősítette, hogy teljes mértékben támogatja a barátját ebben a rendkívül nehezen átélt időszakban.


A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört – mondta a Blikknek Vomberg Frigyes.

Egyre több jel mutat arra, hogy a válás hátterében egy harmadik fél áll, és nem Gábor, hanem Gabi kereste más mellett a boldogságot. A sztárséf beszédes bejegyzésben tudatta szerdán a szakítás hírét, amiben egy fontos információt rejtett el: a „fricska” szót. Egyetlen kifejezés, ám sokatmondó, s ez többeknek fel is tűnt.„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra” – fogalmazott a sztárséf, kiemelve, hogy a jövőben mindketten a lányuk érdekeit szem előtt tartva nevelik a három és fél éves Hannarózát.

A kifejezés azért tűnt fel sokaknak, mert a Fricska Táncegyüttes az a csapat, amely Gabival a koncertjein fellép. A rajongókban hamar felmerült a gondolat, hogy az énekesnő a táncegyüttes egyik tagjával eshetett szerelembe.

A közösségi oldalakon a kommentelők meg is nevezték a csapat egyik tagját és koreográfusát, Papp Máté Bencét, aki maga is párkapcsolatban élt, legalábbis az utóbbi napokig biztosan. Gabi az utóbbi időben rengeteg szívecske hangulatjelet küldött a férfi különböző fotói alá, ami sokakban tovább erősíti a gyanút.

A Blikk utánajárt a pletykának, és a párhoz közeli, a nevük elhallgatását kérő forrásoktól megtudtuk, hogy valóban Papp Máté Bence lehet a szakítás oka.

Papp Máté Bence, Tóth Gabi jobb oldalán
– Jó ideje terjed zenészkörökben a pletyka, miszerint néhány hete Gabi lebukott Gábor előtt. Az ok pedig nem más, mint Máté. Közte és Gabi között régóta izzott a levegő – fogalmazott egyikük.

A férfi 29 éves, tehát hat évvel fiatalabb az énekesnőnél, ám a közös munka alatt közel kerültek egymáshoz. A Bors információi szerint Krausz Gábor már el is költözött a szentendrei, közös otthonukból, ahová alig néhány hónapja költöztek be, és amit együtt csinosítottak, festettek, alakítgattak. Több lakásavató bulit is terveztek, ám úgy tűnik, ezekből már nem lesz semmi. – olvasható a Blikken. Forrás: magyarzona.net