Galambos Lajos hivatalosan is szabad, kezdődhet az új élet – legalábbis amikor ez történt, akkor még úgy gondolta.
Bár Galambos Lajos nem feltétlenül vágyott effajta szabadságra, akkortól hivatalosan is új élet kezdődött számára. A bíróság felbontotta Bogival kötött házasságát.

Galambos Lajos és Boglárka jó darabig küzdöttek a kapcsolatért, hiszen mindkettejüknek fontos volt a család szentsége. Igyekeztek kitartani egymás mellett jóban-rosszban, ahogyan azt 1998-ban megfogadták, de végül Lajcsi tavaly szeptemberben bejelentette, hogy külön utakon folytatják.

Kapcsolatuk 2015 után a közműlopási ügy kirobbanásakor kezdett zátonyra futni és végül nem is bírta el a házaspárra nehezedő hatalmas terhet és nyomást.

Utána kimondta a bíróság a válásukat. Ezt akkoriban a Blikk tette közzé. A lapnak egy olvasó azt is elárulta, hogy a felek között nem voltak vitás kérdések. Hamar egyességre jutottak a hatalmas vagyon elosztásáról. Lajcsi gálánsan százmilliós vagyonrészt hagyott Boglárkának, akivel továbbra is jó kapcsolatot ápolnak, hiszen a három közös gyermekük egy életre összekötik őket.
Manapság már másik ítéletre vár – megkapja-e a börtönbe vonulásra a halasztást, vagy sem. S közben árulja 400 millióért 22 szobás házát.

Forrás: 5letes.com