Club Tihany vezérigazgatója és a rendőrségi eset

A Sziget Fesztivál nem csak a zenei élményekről szól. Idén a fesztivál egyik legnagyobb botrányát egy milliárdos vállalkozó okozta, aki nem más, mint Szetlik Gergő, a Club Tihany Üdülőközpont vezérigazgatója.

A fiatal vállalkozó nem csak a luxusszálloda vezetésével került a hírekbe, hanem azzal is, hogy a rendőrökkel kötekedett a fesztivál bejáratánál. És persze, nem árt megemlíteni, hogy a nagybátyja Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója.

A Blikk információi szerint a vállalkozó a Sziget fesztiválról való kitiltása után kezdett el kötekedni a rendőrökkel. Az ittas állapotban lévő Szetlik többször is megfenyegette a rendőröket azzal, hogy kormányközeli kapcsolatai miatt a rendőröknek meggyűlhet a baja. Azonban a rendőrség nem hagyta magát, és előállították a férfit, aki az intézkedés során ellenállást tanúsított és sérülést szenvedett.

A milliárdos háttere

Szetlik Gergő nem csak a Sziget fesztivál botrányával került a hírekbe. A fiatal vállalkozó a Club Tihany vezérigazgatójaként is ismert, ahol kormánypárti rendezvényeket és konferenciákat szerveznek. Emellett a vállalkozó a Gong rádió tulajdonosa is volt, amelyet később Mészáros Lőrinc médiabirodalmának adott el. Szetlik a tihanyi luxushotel vezérigazgatójaként került a cég élére, annak ellenére, hogy korábban nem volt tapasztalata ezen a területen.

A vállalkozó családi háttere is érdekes. Szetlik Gergő édesapja, Szetlik Ferenc cégével a Józsefvárosi, MÁV-telepen levő kínai piac biztonságáért felelt. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója korábban arról beszélt, hogy Portik Tamást a rendőrségi rajtaütéskor Pápa Marianne mellől vitték el.

Szetlik Gergő esete nem csak egy egyszerű rendőrségi eset. A fiatal milliárdos botrányos viselkedése a Sziget fesztiválon csak a jéghegy csúcsa. A vállalkozó családi és üzleti kapcsolatai is érdekesek, és sok kérdést vetnek fel a politikai és üzleti élet kapcsolatáról. Forrás: magyarzona.net