Megszólalt Berki Krisztián és Mazsi egyik ismerőse az elhunyt izomceleb korábbi szeretőjéről. Mint mondta, az apuka egy férjezett üzletasszonnyal lépett félre.

Berki Mazsi a napokban felkavaró élményeket osztott meg egykori férje, Berki Krisztián haláláról. Az édesanya a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban több titokról is lerántotta a leplet elhunyt párja elvesztéséről. Azt is elmesélte, hogy miközben szülte a közös kislányukat, Berki egy másik nőnek küldött épp fényképet magáról és a gyermekéről, majd találkozott is vele, miután világra jött Emma.

– Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak – árulta el a műsorban Mazsi, aki hozzátette, ismeri a nőt, hiszen az egyik üzleti partnere volt. Most újabb részletekre derült fény, miszerint a szeretője is családos nő volt és feltételezhető, hogy a közös munka hozta őket közelebb egymáshoz.

– Már a kislányuk születése előtt is voltak hullámvölgyek, de a pokol csak azután szabadult el, hogy Emma a világra jött. A megcsalás csak egy gond volt a sok közül, de az is igaz, hogy a kapcsolatuk végére ez tette a pontot. Pont, mint Pamelánál… – fejtette ki a Ripostnak egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki még néhány részletet is elárult a titokzatos szeretőről. Hirdetés

Egy ismertebb üzletasszonyról van szó, a vállalkozását több tízezren követik, és annak idején Berkiékkel is együttműködött. Azt nem tudom pontosan, hogy a románcuk mióta tartott, de az biztos, hogy munkakapcsolatból lett „szerelem”. A hölgy egyébként egy férjezett édesanya és Mazsit is jól ismerte. Sőt, külsőre is nagyon hasonlítottak, valószínűleg ez is megfogta Krisztiánt

– egészítette ki az informátor. Forrás: maggyarokklubja.com