December végével lezárul egy korszak a Rádió 1 reggeli műsorában, ahogy Vadon Jani 15 éves társaság után elbúcsúzik Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc mellől. A hír sokkolta a rajongókat, akikhez a műsorvezető egy érzelmes üzenettel fordult.

A hosszú éveken át tartó trió, amely először a Class FM-en, majd a Rádió 1-en vált ismertté és népszerűvé, most külön utakon folytatja. A hármas nemcsak szórakoztató pillanatokat, de mély kapcsolatot is megosztott a hallgatókkal, és a távozás hírére sokan szomorúak lettek.

Vadon Jani az Instagram-oldalán osztotta meg a búcsúját, kifejezve háláját azoknak, akik vele tartottak az évek során. Kiemelte, hogy most az álmait valósítja meg, és új kihívások várják, amelyek felépítésénél segítségére voltak azok, akikre mindig számíthatott. A hírre reagálva a műsor hivatalos közleményében elmondták, hogy bár szomorúak a távozás miatt, elfogadják Vadon Jani döntését, és a legjobbakat kívánják neki az új kihívásokhoz. A rajongók azonban aggódva várják, milyen lesz a műsor Jani nélkül. A Blikk információi szerint Vadon Jani alaposan átgondolta döntését, és már korábban is tervezte a távozást. Az ismeretterjesztő csatornán, ahol jelenleg is dolgozik, elégedettek vele, és a jövőben több projektben is részt vehet.

Az érzelmes búcsúban Vadon Jani kifejezte, hogy az életében most olyan dolgokra szeretne összpontosítani, amelyek nem pusztán a pénzről vagy a hírnévről szólnak, hanem értékes élményeket és pillanatokat jelentenek számára a családjával és barátaival együtt. Egy új projektjét missziónak nevezte, és úgy érzi, most van lehetősége régóta dédelgetett álmait megvalósítani. A rádiózás nehézségeiről is beszélt, kihangsúlyozva, hogy az évek alatt néha úgy érezte, “egy kicsit körön kívül” maradt. A távozása után Vadon Jani intenzívebben szeretne foglalkozni olyan dolgokkal, amelyek nem csak szakmailag kielégítőek, hanem személyes fejlődését is támogatják. A hallgatók, akik hosszú éveken át reggelente Vadon Janival, Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferencel nevettek, szórakoztak, és megosztották az ébredést, most új időszak elé néznek. A műsorvezető és a hallgatók egyaránt együtt emlékeznek vissza azokra az időkre, miközben izgatottan várják mindannyian, mi vár a jövőben. Forrás: magyarokklubja.com